„Societatea de Salvare din Bucureşti“ și alături de ea, prima staţie de Salvare din România au fost înființate pe 28 iulie 1906. Cel „vinovat“ de această inițiativă este profesorul Nicolae Minovici, deviza „Salvării“ fiind „Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor“.
Serviciul de Ambulanță trebuie să răspundă tuturor apelurilor primite, chiar dacă asta înseamnă un accident cu victime multiple, sau o persoană în stare avansată de ebrietate. Unele echipaje au plecat la o solicitare și nu s-au mai întors, plătind cu propria viață misiunea încredințată, uneori din cauza unor șoferi inconștienți, pentru care girofarul și sirena nu înseamnă nimic.
Cei care lucrează în Serviciile de Ambulanță, sunt oameni în slujba oamenilor. La mulți ani!
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
În contextul actual și a mặsurilor de prevenire ce se impun în vederea evitării răspândirii virusului Covid-19, începând de săptămâna aceasta, programul cu publicul al agențiilor fiscale SPIT pentru depunerea declarațiilor fiscale la ghișeele de […]
O nouă campanie demarată de Poliția Locală Constanța îi vizează pe șoferii care folosesc spațiile verzi pe post loc de parcare. Amenda pentru o astfel de „năzdrăvănie“ se sancționează cu amenzi de până la 800 […]
Joi, 30 ianuarie, Biserica Ortodoxă îi serbează pe Sfinţii Trei Ierarhi. În zilele împăratului Alexie Comnen, secolul XI, între teologi au apărut neînţelegeri referitoare la cinstirea acordată celor Trei Sfinţi Ierarhi, propunându-se diverse ierarhii. Pentru […]
Be the first to comment