Pensionarii, sărbătoriți de Primăria Medgidia. Iată programul manifestărilor de Zilele Pensionarilor

Zilele Pensionarului din Medgidia

Începând cu anul 1990, la inițiativa ONU, care a considerat că este necesar ca statele lumii,să omagieze generaţiile vârstnice, pentru contribuţia lor la dezvoltarea societăţi. Prin rezoluția 45/106 din 14 decembrie 1990, s-a stabilit ca ziua de 1 octombrie să fie înscrisă în calendarul lumii ca Zi Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

De atunci, în toate ţările membre ale ONU, printre care şi în Romînia, pe 1 octombrie au loc manifestări care scu ca scop aprecierea persoanelor vârstnice. La Medgidia însă, această sărbătoare se întinde pe mai multe zile.

Luni 1 Octombrie – ora 11.00

  • Deschiderea „Zilelor Pensionarilor”, Clubul Pensionarilor
  • Premierea sportivilor cu „Cinstea gloriilor orășenești” și „Gloriile sportive” Clubul pensionarilor

Marți 2 Octombrie 

  • 10.00 – 14.00 – Concurs de Șah, Casa de Cultură I.N.Roman
  • 10.00 – 15.00 – Concurs table- Clubul Pensionarilor

Miercuri 3 Octombrie

7.00 – 12.00 – Concurs de pescuit – Faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră
10.00 – Crosul bunicilor – Stadion – Complexul „Iftimie Ilisei”
16.00 – Întâlnirea membrilor fondatori ai Ansamblului „Pandelașul” – 50 de ani de la înființare. – Casa de Cultură „I.N.Roman”

Vineri 5 Octombrie

Ora 17.00 – Vernisaj Atelierul de Pictură – Casa de Cultură „I. N. Roman“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*