Litoralul românesc, promovat la Tel Aviv

Mamaia, promovată în Finlanda
Mamaia, promovată în străinătate

Asociaţia Litoral – Delta Dunării se află, săptămâna aceasta, pentru a treia oară în Israel, pentru a promova litoralul românesc. Ofertele din Mamaia, Satul de Vacanţă şi Delta Dunării sunt prezentate la Târgul Internaţional de Turism de la Tel Aviv.
“În urma unui proiect reuşit în 2015, prin care Asociaţia Litoral – Delta Dunării a susţinut în mod independent printr-o campanie de publicitate promovarea staţiunii Mamaia prin intermediul a 5 posturi de radio din Israel, în 2015 au ajuns pe litoral 4500 turişti israelieni, iar în 2016 aprox.7000 turişti israelieni au venit cu 3 curse charter-săptămână şi au vizitat staţiunile Mamaia, Năvodari şi Eforie.

Continuăm efortul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării pentru creşterea numărului de turişti israelieni pe litoralul românesc şi în Delta Dunării. În premieră, anunţăm că în vara 2017 ajungem la 4 zboruri/săptămână şi estimăm peste 8000 turişti israelieni în această vară pe litoral. Am reuşit să extindem numărul staţiunilor aflate în oferta touroperatorului israelian Meshek Wings, astfel încât din această vară vorbim despre Mamaia, Năvodari, Eforie, Neptun şi Costineşti.

Succesul nostru pe piaţa israeliană se datorează exclusiv campaniei de promovare a Asociaţiei Litoral – Delta Dunării împreună cu touroperatorului Meshek Wings şi compania aeriană Blue Air, cărora le mulţumesc pentru încredere. De asemenea, avem încredere că Ministerul Turismului va susţine eforturile noastre”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*