FOTO Ajutor pentru copiii nevoiași de la femeile Social-Democrate din Constanța

Femeile Social Democrate din județul Constanta,le-au făcut o surpriză copiilor din cadrul Centrului de Plasament Traian. FOTO FSD Constanța

Femeile Social Democrate din județul Constanța, au fost prezente la o acțiune caritabilă ce s-a adresat copiilor din cadrul Centrului de Plasament Traian,din județul Constanța.

Reprezentanțele OFSD Constanța au venit în mijlocul copiilor, pentru a dona lenjerii ce se vor folosi la cele 55 de paturi din dotarea centrului, materiale de curățenie, precum și produse de igiena personală.

„Prin aceste acțiuni dorim să arătăm dragostea noastră pentru acești copii speciali, precum și asigurarea unor bune condiții materiale, acoperind o parte din nevoile prin care aceștia se pot dezvoltă într-un mediu oportun“, a declarat președintele Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Constanța, Mariana Gaju.

Aceasta le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în acestă acțiune umanitară, cu ajutorul căreia s-a adus zâmbete pe chipurile acestor copii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*