Cele mai apreciate locații din Delta Dunării și de pe litoral sunt premiate de portalul amfostacolo.ro

Premiile "Am fost acolo"
Premiile "Am fost acolo"

Cel mai mare site de impresii turistice din România, AmFostAcolo.ro își alege câștigătorii pentru anul 2016. Festivitatea de premiere a unităților de cazare de pe litoral și din Delta Dunării are loc pe 17 iunie la Blaxy Resort din 23 August.

Criteriile de selecţie au fost:

1) părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat in acest an și anul anterior un număr minim trei impresii şi recomandări din partea clienţilor săi;
2) gradul de recomandare general să fie de minim 80%
3) mediile pe grade de satisfactie sa fie de cel putin 7
4) Unitatile de cazare sa detina certificat de clasificare.

“Asociatia noastra incurajeaza investitorii in turism de pe Litoral si din Delta Dunarii sa ofere si sa dezvolte servicii si standarde turistice de calitate. Este firesc astfel să încurajăm turiştii şi membrii AFA să posteze recenzii despre vacanta lor, ca indicator important al calităţii serviciilor în turism.Am insistat ca unul din criteriile eliminatorii in lista locatiilor premiate de AFA sa fie existenta certificatului de clasificare din partea ministerului de resort, intrucat noi nu promovam turismul la negru. Ne face placere insa sa promovam hotelierii si locatiile turistice care onoreaza eforturile pe care Asociatia noastra le face pentru a promova Litoralul Romanesc si Delta Dunarii, prin servicii de calitate. De aceea, suntem din nou alaturi de amfostacolo.ro si la aceasta noua editie si apreciem eforturile lor”, a declarat Corina Martin

“Colaborarea statornica, de traditie, intre cel mai important site romanesc, care promoveaza turismul de calitate in tara si in strainatate – www.amfostacolo.ro – si singurul post estival din Romania – Radio Vacanta – se materializeaza, din nou, intr-un moment de exceptie, prin care eforturile hotelierilor de a oferi servicii la standarde inalte de calitate se materializeaza prin obtinerea recunoasterii nationale. Consideram ca actiunea noastra comuna, de promovare a turismului de calitate, a devenit o traditie a litoralului”, spune Daniel Sîrbu, managerul Radio Constanța.

“La a 5-a ediţie a Diplomelor de excelenţă AmFostAcolo, ne este din ce în ce mai greu să alegem cele mai merituoase unităţi hoteliere de pe Litoralul românesc şi Delta Dunării. Paradoxal, deşi cererea este încă mult mai mare ca oferta, deşi mai persistă mentalităţi „lasă dom’le că merge şi-aşa, oricum oamenii nu mai găsesc alte camere”, constatăm cu plăcută suprindere că din ce în ce mai multe hoteluri din zonă investesc în dotări, renovează, construiesc la stadarde moderne, investesc în personal pentru o relaţie şi o comunicare de calitate cu turiştii, străduindu-se să le ofere un sejur cât mai «ca afară». AmFostAcolo sprijină şi promovează toate aceste investistiţii, oferind o binemeritată recunoaştere hotelurilor premiate, conducerii şi personalului acestuia, prin diplomele de excelenţă acordate în fiecare sezon”, a precizat Cornel Bociort.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*