Accident rutier în lanț pe Podul Rutier Agigea de pe DN 39, provocat din cauza neatenției

Accident în lanț pe Podul Rutier Agigea. FOTO Captură video

Pompierii, polițiștii și cadre medicale ale SMURD și SAJ Constanța au intervenit în cursul zilei de 8 august la un accident produs pe podul rutier de la Agigea de pe DN 39.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00, când, un barbat, de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Constanţa. Pe Podul Rutier Agigea, pe fondul neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, condus de un barbat, de 45 de ani, în aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de către un barbat, de 44 de ani.

Mașinile au fost împrăștiate pe ambele sensuri de mers, circulația fiind blocată în zonă. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea uneia dintre victime.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*