Zeci de persoane au fost prezente la Gala JCI Constanța

Gala JCI Constanta 2018. FOTO JCI Constanta

Aproximativ 60 de persoane, membri, colaboratori și parteneri au fost prezente la Gala JCI Constanța 2018, care a avut loc la Hotel Ibis

Scopul acestui eveniment a fost de a sărbători încă un an de activități realizate,  în intenția de a crea un impact pozitiv în comunitatea locală dar și de a mulțumi partenerilor și sponsorilor pentru sprijinul acordat de-a lungul anului în numeroasele proiecte pe care aceștia le-au susținut.

Anul 2018 pentru JCI Constanța a reprezentat un an prosper, un an în care a organizat numeroase proiecte de succes, pe domeniile: antreprenoriat, dezvoltare personală, relații internaționale, sănătate și social. Vorbim despre : “100 drawings of Vincent van Gogh”, Meet JCI”, “Public Speaking și Debate”, “Atelierul Zânelor”,” Share your blood, save a life”, “Femei de afaceri”, “JCI Play 4×4”, “Summer work and fun – Workshop financiar”, “Teen Edu” dar și diferite Campanii Umanitare.

Evenimentul a fost un prilej pentru a premia și membrii cu rezultate deosebite în anul acesta, Mihaela Rodeanu fiind votat cel mai implicat membru, iar Loredana Mihai, cel mai bun manager de proiect.

Invitații au avut parte de o atmosferă îmbietoare și de programe artistice susținute de Cristian Munteanu şi de Ansamblul Nea Ellada. În cadrul evenimentului a avut loc și o licitație cu obiecte de artă pentru susținerea campaniei umanitare de la Chirnogeni iar președintele JCI Constanța 2018, Cristian Stancu i-a predat ștafeta președintelui din 2019 al organizației, Simona Leonida.

Junior Chamber Internațional (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări.

În România, Junior Chamber Internațional s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Craiova, Prahova, Târgu Mureș, Galați, Suceava.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*