Workshop “Sănătatea Gravidei şi a Mamei”. Vania Limban revine la Constanța

Moașa Vania Limban, la Constanța
Moașa Vania Limban, la Constanța

Prima moasă independentă din România, Vania Limban, revine din nou la Constanta. Acesta îşi propune să ofere tinerelor mame, graviduţe sau femei care işi doresc un copil, cât mai multe sfaturi şi trucuri pentru o naştere cât mai uşoară, fără dureri sau complicaţii, sfaturi pentru tonifiere dupa nastere..

Seminarul va avea loc, Joi, 23 Iunie 2016, la Cămara cu Merinde din Bd-ul Mamaia nr. 180, începand cu ora 17:00 iar participarea este gratuita. În cadrul acestui seminar, părinţii vor afla detalii importante despre o naştere naturală cu perineul intact, ce exerciţii trebuie să realizeze în timplul sarcinii, cum îi pot îngriji mai bine pe copii, senzorii pe care copiii îi au, detalii utile despre trimestrul al patrulea de sarcină, BabY Home Spa, Gym & Aqua Gym pentru gravide, sugestii pentru fermitatea mamelor active, dar şi aspecte ale sănătăţii reproductive.

Cu peste 25 de ani de experienţă, Vania Limban, prima moasă independentă din România, a ajutat sute de femei însărcinate în timpul travaliului sau la naştere. Are numeroase stagii de pregătire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scoţia, dar şi la Georgetown University, în America. In Belgia, s-a perfectionat în naşterea în apă. A lucrat în sala de naşteri a Spitalului Universitar, Bucureşti, iar din 2002 este manager la Active Center. În prezent coordonează ca Wellness Manager programele Active Center şi lucrează ca şi colaborator la Maternitatea Regina Maria.

Evenimentul este al 7-lea din seria de evenimente de parenting si este realizat de către Kool Media cu sprijinul Partenerilor: Cămara cu Merinde, Dolphin Travel & Events, First Make- UP School si Davimat (mult iubitele masinute si figurine electrice pentru copii din City Park Mall, Tomis, Cora Bratianu, Carrefour Tom) şi partenerilor media: Cuget Liber, 101stiri.ro, Constanta News, Urban Constanţa, Evenimente Constanţa.

Afiș eveniment Vania Limban
Afiș eveniment Vania Limban

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*