Workshop privind oportunitățile și beneficiile turismului balnear la Eforie Nord

Tratament cu nămol de la Techirghiol. FOTO miragemedspahotel.ro
Tratament cu nămol de la Techirghiol. FOTO miragemedspahotel.ro

În perioada 17-19 iunie 2016, Complexul „Steaua de Mare“ din Eforie Nord va găzdui workshop-ul internațional “WATER ADDED VALUE TO HEALTH AND LIFE”, organizat de Asociația Balcanică de Mediu (B.EN.A.), Asociația Europeană de Mediu.

Evenimentul reunește atât experți din domeniul protecției mediului, cât și din domeniul medical (reumatologie, recuperare medicală, medicină internă, sănătate publică etc.) din Bulgaria, Croația, Grecia, FRI Macedonia, România, Serbia și Ucraina.

Lucrările vor fi structurate pe două secțiuni: prima dintre ele va sublinia influența mediului înconjurător asupra calității vieții și sănătății, iar cea de-a doua va fi axată pe domeniul medical, o deosebită atenție fiind acordată potențialului turismului balnear la litoralul românesc (valorificarea nămolului de la Techirghiol, dar nu numai).

Turismul balnear nu se adresează numai celor cu probleme medicale, ci şi celor care vor să se relaxeze, să-şi regăsească vitalitatea şi o bună condiţie fizică, mentală şi spirituală.

Datorită acestui fapt, în ultimele decenii, prin importantele sale efecte sociale şi economice, turismul balnear a devenit un segment major al pieţei turistice internaţionale, spre care se centrează importante mijloace materiale şi umane, cu implicare tot mai profundă a ştiinţei şi tehnicii, a prestării unor servicii turistice şi medicale de o factură  complexă şi de un înalt nivel calitativ, chemate să satisfacă cerinţele vitale ale omului modern, determinate de evoluţia condiţiilor de viaţă şi a stării de sănătate a populaţiei.

Deschiderea oficială a lucărilor va avea avea loc vineri, 17 iunie 2016, începând cu ora 10:00, la Hotel Delfinul din Eforie Nord (sala de conferinte).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*