Vrei să studiezi în Marea Britanie? 9 Universități și colegii vin să-și prezinte ofertele la Constanța

Studenți la Londra. FOTO stmarys.ac.uk
Studenți la Londra. FOTO stmarys.ac.uk

Elizabeth School of London (ESL) organizează joi, 19 mai 2016, ora 15:00, University Open Day, eveniment dedicat elevilor care vor să aplice pentru studii universitare în Marea Britanie. Viitorii studenți vor avea posibilitatea să stea de vorbă cu reprezentanți direcți ai colegiilor și universităților din Marea Britanie dar și absolvenți și actuali studenți în Londra.

Întâlnirea își propune să promoveze și să informeze elevii despre posibilitatea de a studia la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume GRATUIT prin Student Finance (SF), fonduri disponibile pentru cei care au un venit anual mai mic de 21.000 de lire și împrumuturi guvernamentale pentru cei care câștigă peste 21.000 de lire pe an. Detalii despre toate posibilitățile de aplicare și procesul de înscriere vor fi furnizate gratuit elevilor joi, 19 mai 2016 începând cu ora 16:00, în Aula Magna a Universității Andrei Șaguna din Constanța.

Tinerii interesați de studii dar și de o carieră peste hotare își pot urma acum visul aplicând gratuit pentru orice specializare, taxele școlare fiind suportate în totalitate de fondurile puse la dispoziție de Uniunea Europeană.

Elizabeth School of London este prima organizație care se implică total în procesul de înscriere și cazare al studenților și le oferă acestora îndrumare chiar și pentru aplicarea la un loc de muncă part-time. Pentru a le facilita viitorilor studenți procesul de încadrare pe piața muncii din Marea Britanie, ESL colaborează cu angajatori de top din lume precum: DELL, McDonalds, Primark, H&M dar și restaurante din Londra și Marea Britanie.

Colegiile și universitățile reprezentate în acest prim eveniment organizat de ESL vor fi:
*  NORTHUMBRIA UNIVERSITY (3 years) – Bachelor Degree / Master available (1 or 2 years)

*  UNIVERSITY OF ROEHAMPTON (3 years) – Bachelor Degree / Master available (1 or 2 years)

*  ULSTER UNIVERSITY (3 years) – Bachelor Degree / Master available (1 or 2 years)

*  UNIVERSITY OF NORTHAMPTON (3 years) – Bachelor Degree / Master available (1 or 2 years)

*  UNIVERSITY OF GREENWICH (3 years) – Bachelor Degree / Master available (1 or 2 years)

*  LONDON SOUTH BANK UNIVERSITY (3 years) – Bachelor Degree / Master available (1 or 2 years)

*  UNIVERSITY OF WESTMINSTER (3 years) – Bachelor Degree / Master available (1 or 2 years)

*  CITY OF WESTMINSTER COLLEGE (Higher National Diploma (2years) + Top-up (1year) Bachelor Degree)

*  UK COLLEGE OF BUSINESS AND COMPUTING (Higher National Diploma (2years) + Top up (1year) Bachelor)

Dintre participanții la acțiune vor face parte:
Tim Morgan – reprezentant al universităților: Northumbria University, University of Roehampton, Ulster University;
Romulus Maziliu – reprezentant al universităților: University of Northampton, University of Greenwich, London South Bank University, University of Westminster; City of Westminster College, UK College of Business and Computing;
JadeAnna Geraldine Azizi și Susan Ann Etchells – reprezentante al UK College of Business and Computing;
Ioana Boguș – Marketing Assistant al Elizabeth School of London;
Corina Hrom – Studentă la University of Roehampton și PR al Elizabeth School of London;
Sorin Daniel Hampu – Student la London School of Science and Technology.

Pentru a le veni în întâmpinare elevilor, ESL a pus la dispoziția acestora și un centru de informare deschis pe B-dul Mamaia, nr. 135A-137 , clădirea Millenium Business Centre, etajul 4, camera 38, Constanța deschis de luni până vineri între orele 11:00-19:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*