Vrei să lucrezi în Marina Militară? Primul pas este Academia Navală!

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală “Mircea cel Bătrân” organizează, în perioada 2-19 septembrie, sesiunea a II-a a examenului de admitere, atât pentru secția militară cât și pentru cea civilă.
Pentru locurile fără taxă, la Facultatea de Inginerie Marină, au fost scoase la concurs un număr de 21 de locuri pentru secția militară, iar candidații care au parcurs toate probele de selecție, vor susține examen la matematică și limba engleză (probă eliminatorie) la data de 5 septembrie, ora 08.00.

Pentru secția civilă, cele 306 locuri cu taxă sunt repartizate, pe specializări, astfel:
– Navigație și Transport Maritim și Fluvial: 6 locuri cu frecvență și 103 cu frecvență redusă;
– Inginerie și Management Naval și Portuar: 9 locuri cu frecvență;
– Electromecanică Navală: 15 locuri cu frecvență și 91 cu frecvență redusă;
– Electromecanică: 36 de locuri cu frecvență și 46 cu frecvență redusă, iar depunerea dosarelor se va încheia luni, 19 septembrie, ora 15.00.

Școala Militară de Maiștri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” organizează, în perioada 5-7 septembrie, sesiunea a II-a a concursului de admitere pentru tinerii interesați de o carieră în Forțele Navale Române.

Unitatea de învățământ scoate la concurs 33 de locuri, numai pentru băieți, iar pentru aceasta, absolvenții de liceu (cu Diplomă de Bacalaureat) vor trebui să întocmească și să depună dosarele de candidat la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare din județul în care își au domiciliul.

Prin Birourile de Informare Recrutare, toți candidații vor fi înștiințați despre susținerea probelor din cadrul Etapei I, mai exact, probele sportive, testul psihologic și interviul, care se vor susține la Centrele Zonale de Selecție și Orientare.

Cei declarați admiși la Etapa I primesc dreptul de a se prezenta la sediul Școlii Militare de Maiștri de Marină pentru a participa la Etapa a II-a, și anume, proba psihotehnică și proba de verificare a cunoștințelor la matematică (algebră și trigonometrie) și fizică (mecanică și electricitate).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*