Vrei să fii șef în Primăria Constanța? Sunt scoase la concurs doua posturi

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante în cadrul Direcției Gestionare Servicii Publice și Direcției Tehnologia Informației și Relații Publice.

Primul este de șef serviciu Management Drumuri și Transport Public (1 post). Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă cu specialitatea inginerie civilă sau ingineria transporturilor; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice; cunoştinţe de operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel) atestate cu documente doveditoare; minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcțiilor publice; să îndeplinească condițiile de ocupare a unei funcții publice, conform art. 54 din legea nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată cu modificările și completările ulterioare;

Cel de-al doilea este de șef serviciu Tehnologia Informației și Relații Publice (1 post). Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea ştiinţe administrative, economice, tehnologia informației; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice; cunoştinţe de operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (word, excel) atestate cu documente doveditoare; minim 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcțiilor publice; să îndeplinească condițiile de ocupare a unei funcții publice, conform art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 7 mai ora 11:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 9 mai, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218, până în data de 20 aprilie.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel.0241/488137, fax 0241/488147; e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*