EXCLUSIV VIDEO Viermi la sala de fitness. Clienții unei locații frecventate din Constanța sunt dezgustați de mizeria din vestiare

Focar de infecție la o sală de fitness din Constanța
Focar de infecție la o sală de fitness din Constanța

Una dintre cele mai cunoscute și mai frecventate săli de fitness din Constanța a ajuns să fie blamată pentru nerespectarea condițiilor de igienă. Cititorii Constanța NEWS ne-au trimis imagini surprinse în vestiarele sălii, în care se pot vedea viermi în zona dușurilor.

Sursa acestor imagini a declarat pentru Constanța NEWS că plătește un abonament lunar de 100 lei pentru a beneficia de o zonă în care să-și mențină sănătatea și să facă mișcare pe timpul sezonului rece.

Focar de infecție la o sală de fitness din Constanța
Focar de infecție la o sală de fitness din Constanța

Cu toate că sala de fitness este frecventată lunar de sute sau mii de constănțeni, imaginile arată că anexele sunt sub standarde. În video și pozele transmise Constanța NEWS se văd viermi vii la dușuri, în vestiar și în apropierea saunei.

“Sunt client al sălii de fitness de mai mulți ani. Am încercat în nenumărate rânduri să le explic că este foarte important ca în zona vestiarelor și a dușurilor să fie menținută igiena strictă însă datorită traficului mare se crează mucegai și, iată, acum viermi.

Am vrut să le spun că renunț la abonament și refuz să mai fiu clientul acestei săli, dar cred că nu așa se pune problema, ci prin îmbunătățirea condițiilor de acum încolo. Nu sunt singurul client care le-a atras atenția cu privire la igiena precară. Probabil că datorită acestui demers vor lua mai în serios ceea ce le spun zeci de clienți cu privire la curațenie. Voi depune o sesizare la Direcția de Sănătate Publică în acest sens”, a declarat un client al sălii de fitness pentru Constanța NEWS.

Am discutat despre această situație și cu managerul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, Cristina Schipor. Aceasta a declarat pentru Constanța NEWS că nu a primit până acum sesizări legate de sala de fitness situată pe strada Maior Șofran (zona Delfinariu), dar inspectorii DSP vor merge în control atunci când clienții le vor transmite eventualele problemele pe care le sesizează acolo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Descoperire incredibilă la o sală de fitness. Ce a găsit un client la vestiar – Adpres.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*