VIDEO Victimele accidentului din Mamaia erau din Năvodari. Doi băieți au murit și două fete au fost grav rănite

Veronica Anabella Vezeteu, Ioana Dima, Emanuel Coroma și Adrian Bîcu - victime accident. Colaj FOTO Constanța NEWS
Veronica Anabella Vezeteu, Ioana Dima, Emanuel Coroma și Adrian Bîcu - victime accident. Colaj FOTO Constanța NEWS

Anchetatorii au identificat victimele accidentului din Mamaia. Cei patru tineri din Năvodari care se aflau în autoturismul Ford Focus cu numărul CT – 10 – HFF se numesc Veronica Anabella Vezeteu, Ioana Dima, Emanuel Coroma și Adrian Bîcu.

Citește și: FOTO VIDEO Accident grav în stațiunea Mamaia. Două persoane au murit și alte două sunt grav rănite după ce au intrat cu mașina în stâlp

Apelul de urgență la numărul 112 a sosit la ora 20:54 a zilei de joi, 3 martie. Martorii au anunțat poliția că patru persoane erau încarcerate și una dintre ele nu avea suflare. Șoferul Adrian Bîcu, 20 ani, din Năvodari, era în starea cea mai gravă. Echipajele de descarcerare au sosit imediat la locul indicat – zona “La Butoaie” din Mamaia. Mașina condusă de el a izbit atât de tare stâlpul încât l-a rupt și s-a încolăcit în jurul lui.

Pe scaunul din dreapta șoferului stătea Emanuel Coroma – un băiat de aceeași vârstă, tot din Năvodari. Amândoi tinerii făceau parte din galeria Clubului Farul.

Emanuel Coroma este cunoscut cu antecedente penale. El a fost arestat în anul 2013, pe când avea doar 17 ani, pentru o tâlhărie comisă în Mamaia. Coroma “ținea de șase” pentru alți doi amici care dădeau o spargere la o societate comercială. Atunci când a fost surprins, Coroma și amicii săi l-au bătut pe agentul de pază. Tânărul a fost condamnat la 1 an de internare într-un centru pentru minori. El a fost liberat condiționat cu doar 10 zile înainte să moară.

Un martor povestește că șoferul a încercat să depășească un autoturim înainte de sensul giratoriu de “la Butoaie”, a intrat în derapaj și s-a oprit în stâlp. Mașina avea, conform martorului, peste 150 km/oră. El a sunat la 112 și le-a luat pulsul celor din autoturism și a încercat să o liniștească pe una dintre fetele care striga după ajutor.

Fetele au avut “noroc”

Cele două pasagere de pe bancheta din spate a autoturismului se pot considera norocoase. Cu toate că mașina avea o viteză mult prea mare ele au scăpat cu viață. Chiar și așa, următoarele zile sunt critice pentru ele. Fetele nu aveau mai mult de 19 ani. Veronica Anabella Vezeteu este hostess la un hotel de lux din Mamaia, iar Ioana Dima este studentă la “Chimie” la Universitatea Ovidius Constanța.

Doar una dintre fete era conștientă atunci când au ajuns echipajele SMURD. Ele au fost transportate la Spitalul de Urgență Constanța.

Desfășurare impresionantă de forțe. Șeful ISU Dobrogea și Prefectul, la accident

Cu toate că accidentul este unul teribil, iar intervenția a decurs fără probleme, în zonă și-au făcut apariția șefii instituțiilor din Constanța. Comandantul ISU Dobrogea, Daniel Petrov a lăsat uniforma oficială pentru o jachetă și cască de intervenție. Din partea poliției, intervenția a fost coordonată de șeful Biroului de Poliție Rutieră, comisarul Ciprian Sobaru.

O prezență mai puțin obișnuită la un astfel de eveniment a fost aceea a noului prefect, Adrian Nicolaescu. La doar 5 ore și jumătate după ce a fost învestit oficial în funcție, reprezentantul Guvernului în teritoriu a mers pe teren să se asigure că ancheta este desfășurată ca la carte. Prefectul spune că a fost sunat personal de către șeful ISU Dobrogea pentru a fi anunțat de eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. FOTO VIDEO Accident grav în stațiunea Mamaia. Două persoane au murit și alte două sunt grav rănite după ce au intrat cu mașina în stâlp | Constanța News
  2. Doi morți și doi răniți grav. Prea tineri și prea cu viteză pe o vreme prea proastă - Constanta.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*