VIDEO Valentin Cabun, tânărul care vrea să dea o nouă față comunei Deleni. Candidatul la primărie este susținut de Valentin Vrabie

Valentin Cabun este susținut, la primăria Deleni, de Valentin Vrabie
Valentin Cabun este susținut, la primăria Deleni, de Valentin Vrabie

Valentin Cabun este candidatul M10 la Primăria comunei Deleni. În timpul campaniei electorale el a semnat un “Angajament pentru Deleni” – un decalog pe care a promis că-l va respecta în timpul mandatului său.

Primul punct este legat de organizarea unui referendum privind preluarea apei de la SC RAJA SA în localitatea Pietreni și punerea pe picioare a societății care asigură deja funcționarea apei potabile în Deleni, Șipotele și Petroșani. Valentin Cabun este de părere că în momentul de față pășunile și terenurile arabile nu sunt închiriate pe criterii transparente și și-a propus să schimbe acest lucru.

Reabilitarea drumurilor din Șipotele și Petroșani și siguranța cetățeanului prin reorganizarea serviciului Poliției Locale sunt de asemenea pe lista lui Cabun. Nici elevii nu au fost uitați. Viitorul primar și-a propus să susține financiar integral școlile. Totodată, ședințele Consiliului Local vor fi cu adevărat publice în așa fel încât deciziile luate de aleși să fie transparente.

Valentin Cabun vrea să renoveze și să modernizeze dispensarul, să sprijine lăcașurile de cult și are un proiect ambițios de amenajare a spațiilor de joacă și a terenurilor sportive din fiecare localitate.

Echipa Constanța NEWS a realizat un interviu în exclusivitate cu Valentin Cabun. Vă invităm să-l urmăriți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*