VIDEO Urmărire periculoasă în trafic din Mihail Kogălniceanu în Ovidiu pentru prinderea unui șofer beat și fără permis

Mașina urmărită a fost oprită în cele din urmă de către polițiști. FOTO Captură video

Șoferii constănțeni continuă să ignore semnalele polițiștilor atunci când se știu cu probleme și pun astfel în pericol viața pietonilor dar și a celorlalți participanți la trafic. După urmărirea din Năvodari, în urma căreia o persoană a fost împușcată și și-a pierdut viața, un individ inconștient a gonit cu poliția pe urmele sale din Mihail Kogălniceanu și până în Ovidiu.

Totul a început după ce un individ aflat la volanul unei mașini, în localitatea Mihail Kogălniceanu nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de polițiștii de la Postului de Poliție din localitate.

Acesta a fost urmărit, în sprijin sosind un echipaj al Serviciului Rutier Constanța și un echipaj al Poliției orașului Ovidiu, până pe strada Poiana din localitatea Ovidiu, când a fost blocat în trafic.

În momentul blocării, bărbatul a avariat un autoturism parcat și o autospecială a Poliției orașului Ovidiu.

După ce a fost prins, s-a stabilit că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea numerele de înmatriculare provizorii expirate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto urmărit, precum și vătămarea corporală ușoară a unei alte persoane, care se afla în autoturismul parcat.

UPDATE:

Bărbatul care a provocat accidentul, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere sub influența substanțelor psihoactive, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Un individ din Ovidiu a fost încătușat de polițiști după o urmărire pe străzile din oraș | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*