VIDEO Un șofer iresponsabil a umplut cu materie fecală o bretea de acces pe Autostrada A4, dinspre Ovidiu

Drumul a fost blocat de materia fecală devărsată din basculantă. FOTO Captură video

Circulația rutieră a fost blocată spre autostrada A4 dinspre Ovidiu, după ce întreaga încărcătură a unei autobasculante s-a revărsat pe carosabil. Este vorba de zeci de tone de materii fecale provenite de la animale. 

Potrivit reprezentanților DRDP Constanța, șoferul unei autobasculante încărcată cu îngrășăminte naturale, nu a asigurat corespunzător oblonul, iar îngrășământul s-a împrăștiat pe carosabil, blocând breteaua de acces către sensul giratoriu Autostrada A4 – DC87 .

Polițiștii au identificat șoferul autobasculantei, care a fost sancționat cu șase puncte amendă – 870 lei. Tot el a fost cel care s-a ocupat – prin intermediul societății la care este angajat, de curățarea șoselei, după strângerea mizeriei, carosabilul fiind spălat.

Drumarii Secției Autostrăzi a DRDP Constanța au asigurat semnalizarea temporara și au dirijat traficul până la remedierea situației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*