VIDEO Un individ din Hârșova care își făcea un joint în direct pe Facebook în timp ce conducea o mașină, a ajuns în atenția polițiștilor constănțeni

Șoferul se lăuda că este mai tare decât Napoleon pentru că face mai multe lucruri deodată decât acesta. FOTO Captură video

Un individ din Hârșova a făcut un live pe Facebook în timp ce conducea mașina cu volan pe dreapta fără a ține mâinile pe volan pentru că își rula un joint și fără a purta centura de siguranță. Imaginile au apărut în mass media și nu a trecut mult timp până când respectivul a fost identificat de către polițiști.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Hârșova, care ar fi postat un filmuleț pe o rețea de socializare in care încalcă mai multe reguli privind circulația rutieră pe drumurile publice.

Persoana ]n cauza a fost invitata la sediul Poliției unde, după activitățile specifice în astfel de cazuri, a recunoscut că a condus un autoturism înmatriculat în Constanța pe DJ 223, între Cernavodă și Seimeni, la data de 19 octombrie.

Polițiștii constănțeni au aplicat o sancțiune contravenționala de 1580 de lei și 4 puncte penalizare, pentru folosirea telefonului mobil, nepurtarea centurii de siguranță și lipsa asigurării obligatorii tip RCA. De asemenea, au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare pentru lipsa asigurării obligatorii, fără drept de circulație.

În ceea ce privește jointul, individul rămâne în atenția oamenilor legii, acesta declarând că nu mai consuma substanțe cu efect psihiactiv ci doar dorește să braveze cu astfel de fapte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*