VIDEO Un film turnat în sudul litoralului are premiera pe 6 noiembrie. “Acasă la tata” îl are pe Alexandru Papadopol în rolul principal

Posterul filmului "Acasă la tata". FOTO cinemagia.ro
Posterul filmului "Acasă la tata". FOTO cinemagia.ro

Mangalia, Șantierul Daewoo Mangalia și localitatea 2 Mai din județul Constanța sunt fundalul peliculei semnate de regizorul Andrei Cohn.

“Acasă la tata” (Back Home) este o comedie dramă care prezintă povestea unui scriitor tânăr care trece printr-o criză și decide să se întoarcă în satul natal. Doar că acolo nu dă doar de tatăl său, ci și de prima iubire și de cel mai bun prieten din copilărie.

Alexandru Papadopol joacă rolul principal din acest film, iar în distribuție merită amintiți Mirela Oprișor, Sorin Cociș, Florin Zamfirescu și Andi Vasluianu.

Acas la tata vine în cinematografe pe 6 noiembrie și constănțenii sau turiștii pot să descopere locurile de la malul mării care apar în film.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*