VIDEO Un apel inedit: Directorul Adrian Bîlbă te invită să te angajezi la Acvariul Constanța

Acvariul Constanța își așteaptă vizitatorii. FOTO Marius Gorincu
Acvariul Constanța își așteaptă vizitatorii. FOTO Marius Gorincu

Instituțiile de stat sunt cunoscute pentru felul anost în care fac cunoscute locurile de muncă. Birocrația și cerințele complicate reușesc să îndepărteze, de cele mai multe ori, posibilii candidați. La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii situația este total diferită.

Directorul instituției, dr. Adrian Bîlbă, invită oamenii pasionați de acvaristică să se înscrie la un concurs pentru un loc de muncă ideal. Ideea e simplă: cine e pasionat de pești exotici și acvarii are acum ocazia să lucreze pentru (probabil) cel mai mare acvariu din România, cel de la Constanța.

Iată și detaliile anunțului de angajare:

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, b-dul Mamaia nr.255, organizeaza concurs pentru ocuparea a 2 (doua) posturi vacante in cadrul sectiei Acvariu si anume:

  • 1 post muncitor calificat (electrician), tr.I
  • 1 post muncitor calificat (personal de intretinere si reparatii), tr.I

Conditii generale:

  1. Posturi de executie
  2. Electrician – raspunde de intretinerea si buna functionare a instalatiei electrice precum si a dispozitivelor si instalatiilor care deservesc alimentarea si evacuarea apei din bazinele sectiei Acvariu
  3. Personal de intretinere si reparatii – raspunde de intretinerea si buna functionare a dispozitivelor si instalatiilor care deservesc alimentarea si evacuarea apei din bazinele sectiei Acvariu

Conditii specifice pentru ocuparea postului:

  1. Studii de specialitate: studii medii/profesionale/generale
  2. Perfectionari (specializari): –
  3. Vechimea in munca/specialitate necesara: 9 ani
  4. Cunostinte de operare pe calculator: nu
  5. Limbi straine: nu
  6. Abilitati, calitati si aptitudini necesare:  capacitatea de adaptare la conditiile specifice impuse de asigurarea functionarii la parametrii optima a tuturor utilajelor si instalatiilor sectiei Acvariu, de a intervene operativ si eficient in caz de avarii
  7. Cerinte specifice:  disponibilitatea de a executa delegari/detasari

Conditiile necesare pentru ocuparea acestui post vacant sunt cele prevazute la art.3 din Regulamentul cadru aprobat de H.G. nr.286/2011.

Dosarul de concurs va cuprinde:

Cerere de inscriere la concurs adresata directorului institutiei

  • Copia si originalul actului de identitate
  • Copia si originalul documentelor care atesta nivelul studiilor, specializarilor
  • Copia carnetului de munca sau adeverintei care atesta vechimea in munca
  • Cazier judiciar
  • Adeverinta medicala de la medical de familie care sa ateste starea de sanatate
  • Curriculum vitae

Actele prevazute vor fi prezentate si in original in vederea verificarii conformitatii copiilor si se depun la biroul resurse umane din cadrul institutiei, in zile lucratoare, intre orele 10:00-14:00, pana la data de 13.09.2016, ora 14:00.

Concursul va consta in sustinerea unei probe practice in data de 22.09.2016, ora 12:00 si a unui interviu in data de 26.09.2016, ora 12:00 la sediul institutiei, b-dul Mamaia nr.255.

Rezultatele probelor se afiseaza in maxim o zi lucratoare de la sustinerea acestora.

Contestatiile se depun in maxim o zi lucratoare de la afisarea rezultatelor probelor.

Relatii suplimentare la biroul resurse umane al institutiei,d-na Vatafu Daniela, sau la telefon 0241-481240.

Publicat pe www.delfinariu.ro la data de 30.08.2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*