VIDEO Tragedie în Constanța: o femeie și copilul său au ars de vii în apartamentul care a luat foc

Pompierii au intervenit la incendiul puternic. FOTO Arhivă

Incendiul a izbucnit joi noapte, în jurul orei 22.00, într-un bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în vecinătatea unității militare, într-un apartament situat la etajul 1.

Flăcările s-au extins cu violentă în apartament, degajând un fum puternic pe întreagă scară a blocului. O parte dintre locatari au reușit să se evacueze singuri, până la sosirea echipajelor de pompieri, restul fiind ajutați de către aceștia.

Din apartamentul în flăcări propietarul a reușit să se salveze singur, împreună cu fetiță să în vârstă de 4 ani. Din nefericire, soția și cel de-al doilea copil, în vârstă de 1 an au rămas blocați în apartament și au murit. Pompierii au putut ajunge la ei de abia după ce au lichidat incendiul, dar era prea târziu.

Bărbatul și fiică să au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. Pentru că starea copilului este gravă, medicii au decis transferarea să la un spital din Capitală.

Potrivit martorilor, înainte de izbucnirea incendiului, din apartament s-a auzit o explozie puternică. Criminaliștii împreună cu pompierii au demarat o anchetă pentru a se stabili exact cum s-a produs tragedia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*