VIDEO Târgul de Turism Vacanța își deschide porțile pe 20 noiembrie

Târgul de turism Vacanța 2015
Târgul de turism Vacanța 2015

A devenit deja o tradiție ca la final de noiembrie să aibă loc ediția de toamnă a Târgului de Turism “Vacanța” de la Constanța. Cel mai mare eveniment de profil din zonă se adresează celor care caută oferte pentru anul următor.

Târgul începe pe 20 noiembrie și va rămâne la Centrul Comercial Maritimo din Constanța până duminică.

Organizatorii sunt Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Aso-ciaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică „Litoral – Delta Dunării”.

A 7-a ediție a acestui Târg aduce oferte de tip first booking, early booking atât pentru vacanța de iarnă cât și pentru cea din vara 2016. Patru agenții de turism de românești, două unități de cazare, 11 asociaţii de dezvoltare şi promovare a turismului, trei companii de transport, o instituţie educaţională şi un participant străin vor putea fi vizitați în cele trei zile, de la ora 10.00 la 22.00.

Deschiderea oficială are loc vineri, 20 noiembrie, la ora 12.00, iar în weekend vor fi organizate ateliere de creație pentru copii și o tombolă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*