VIDEO Spargere de mașină surprinsă de o cameră de supraveghere. Poliția îl caută pe acest individ

Hoț din mașină în cartierul Compozitorilor
Hoț din mașină în cartierul Compozitorilor

Un individ care a spart o mașină din cartierul constănțean Compozitorilor este căutat acum de oamenii legii. El a fost filmat de o camera de supraveghere în timp ce acționa, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pagubele făcute de hoț depășesc 1000 lei.

Spargerea s-a dat la ora 2 și 9 minute. Un individ care purta glugă a încercat să deschidă mai multe mașini parcate pe strada Baba Novac și norocul i-a surâs chiar când a dat de cea mai mare dintre ele. Individul a intrat în mașină fără nicio jenă și a luat loc pe scaunul din dreapta șoferului.

El a folosit o lanternă și a scotocit prin toate compartimentele interne ale autoturismului. Proprietara mașinii spune că hoțul a plecat cu bunuri în valoare de peste 1000 lei: un iPod, o baterie externă, încărcător auto, un binoclu și accesorii pentru iPod.

Hoțul nu s-a grăbit deloc. El a stat în autoturismul de teren vreme de 8 minute și și-a umplut buzunarele cu tot ce a găsit de valoare. Dar asta nu a fost de ajuns. Individul a mers apoi la o altă mașină și a încercat să spargă încuietoarea.

Momentul spargerii a fost surprins cu o camera video și imaginile vor ajunge la dosarul întocmit de polițiștii secției 4. Oamenii legii îl caută acum pe individul care a acționat în cartierul Compozitorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*