VIDEO Prima părere a unui cleric despre propunerea lui Sevil Shhaideh ca premier. IPS Teodosie: “Să jure cu mâna și pe Biblie și pe Coran”

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu

IPS Teodosie este primul înalt ierarh al Bisericii Ortodoxe Române care a reacționat la vestea propunerii unei femei de religie musulmană ca premier al României. Arhiepiscopul Tomisului spune că are apropiați în comunitatea musulmană, dar are o problemă cu ideea că viitorul prim-ministru ar depune jurământul doar cu mâna pe Coran și nu pe Biblie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*