VIDEO Momente inedite la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Delfinii și animalele sălbatice au fost botezate

Botezul delfinilor de la Constanța
Botezul delfinilor de la Constanța

Delfinele Ni-Ni și Chen-Chen au avut parte astăzi de o întâlnire mai puțin obișnuită. Părintele Dabija care păstorește o parohie din apropierea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii le-a făcut o vizită.

Preotul a cântat o rugăciune pe marginea bazinului și s-a apropiat cu busuiocul înmuiat în apă sfințită. Mamiferele marine au fost atât de încântate de moment încât au sărit din apă pentru a fi mai aproape de busuioc. Nu este prima dată când delfinii sunt vizitați de Bobotează, dar până acum momentul nu a fost văzut de altcineva în afară de angajații Delfinariului.

Un alt animal sălbatic bucuros de botezul cu apă sfințită a fost cerbul Cristian de la Microrezervație. El a părut că lasă capul pentru a fi stropit de către preot. Specialiștii spun că este un reflex de apărare al cerbului și acesta vrea mai degrabă să împungă cu coarnele, dar gestul este unul inedit pentru vizitatori.

Părintele Dabija a vizitat rând pe rând toate animalele și păsările de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Doctorul Adrian Bîlbă, directorul CMSN spune că animalele fac parte din lumea noastră și trebuie să știm că aproapele nostru înseamnă și delfinul și calul și cățelul și mulțumim Sfintei Biserici și părintelui Dabija pentru că le-a botezat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*