VIDEO Filme documentare în fiecare weekend la Delfinariul din Constanța. Copiii și adulți pot descoperi lucruri inedite despre lumea animalelor, a plantelor, dar și despre stele și fenomene meteo extreme

Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul Constanța împreună cu Centrul Cultural Theodor Burada, sub egida Consiliului Județean Constanța, prezintă filme documentare, în fiecare weekend,  sâmbăta și duminica de la ora 13.00.

“Sunt filme care au o mulțime de elemente de atractivitate, pentru copii și pentru adulți: despre lupi, despre urși, despre câini, pisici, despre diverse animale sălbatice și nu în ultimul rând despre fenomene meteo extreme și despre stele. Toate astea le proiectăm la sala de conferințe sâmbătă și duminică de la ora 13. Intrarea este gratuită”, spune Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Sunt filme destinate atât copiilor cât și adulților: și unii și alții le vor urmări cu sufletul la gură, pentru că prezintă lumi fascinante și tărâmuri de basm. Dincolo de momentele amuzante, de bucurie și de imaginile deosebite se ascund emoții și lecții de viață importante. Intrarea se face cu 10 minute înainte, iar la achiziționarea biletului pentru una dintre secțiile din complexul muzeal, trebuie să se anunțe opțiunea de a viziona și proiecția de la sala de conferințe.

“Complexul Muzeal de Științe ale Naturii continuă proiectul filmelor, doar că de data aceasta nu și în aer liber. În aer liber le vom derula doar pe parcursul verii. În timpul iernii nu ne oprim cu difuzarea de filme despre animale, despre mamifere, despre crocodili, despre tot ce este interesant pentru dumneavoastră.

Inclusiv despre fenomenele naturale, fenomenele extreme, schimbările climaterice și multe alte lucruri interesante. Toate aceste filme vor fi derulate în fiecare weekend, sâmbăta și duminica de la ora 13.00 în sala de conferințe a Delfinariului”, spune Elena Harbur, psiholog în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Filmele pentru copii au rol educativ, le transmit mesaje puternice despre natură și conservarea ei, și îi motivează pe cei mici indiferent de vârstă, să acționeze după regulile conviețuirii armonioase cu celelalte viețuitoare în mediul natural.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*