VIDEO EXCLUSIV Turiști blocați într-o instalație din Satul de Vacanță din Mamaia

Turisti blocati in tiribomba din Satul de Vacanta. FOTO Captura Video
Turisti blocati in tiribomba din Satul de Vacanta. FOTO Captura Video

Momente de panică pentru mai mulți turiști care au ales să se distreze în week-end-ul de Sfânta Maria în Satul de Vacanță din Mamaia. Una dintre cele mai noi instalații de acolo s-a blocat așa că oamenii au fost nevoiți să coboare din nacelele aflate la înălțime cu ajutorul unei scări.

Imaginile postate pe Internet Ciprian, un turist din București, surprind momentul în care o tânără părăsește instalația și pășește pe scara aflată la aproape un metru mai jos. O altă persoană aflată într-o nacela diferită își așteaptă rândul pentru a pleca nevătămată din tiribomba blocată.

În instalația care s-a stricat au fost blocate cel puțin trei persoane. Cel puți asta reiese din scurtul clip video. În tot acest timp trei angajați ai “Super Twist” țineau de scara dublă și îndemnau turiștii să ajungă la sol cu ajutorul ei.

Redacția Constanța News așteaptă reacția Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor dar și a polițiștilor constănțeni în această speță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Cam atât de sigure sunt instalațiile din satul de vacanță | Emilian Alexandru
  2. Hoți, vânzători ambulanți, bătăuși, afaceriști fără scrupule. De când e Mamaia stațiunea lor? | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*