VIDEO Echipele Polaris M Holding au deszăpezit principalele artere din orașul Constanța. Unde poți suna dacă apar probleme

Angajații Polaris s-au ocupat de deszăpezire. FOTO Primăria Constanța

Echipele Primăriei Municipiului Constanța au acționat toată ziua pentru a înlătura efectele codului portocaliu de vreme rea. Zeci de utilaje de deszăpezire ale Polaris M Holding au ieșit în teren încă de la căderea primilor fulgi așa că la primele ore ale dimineții traficul pe străzile din oraș se desfășura în condiții normale.

Echipele municipalității au intervenit în zeci de cazuri pentru copaci doborâți de vântul puternic, schele desprinse, semafoare smulse și panouri publicitare căzute și vor fi la datorie în continuare  până când toate sesizările vor fi soluționate.

Sărărițele au împrăștiat material antiderapant iar autospecialele cu lamă, precum și frezele de mici dimensiuni sau ATV-uri cu sărărițe au acționat inclusiv pe trotuare, pe aleile dintre blocuri și în zonele spitalelor, grădinițelor și școlilor pentru înlăturarea zăpezii. Muncitorii Polaris M Holding, persoanele asistate social precum și cele care prestează muncă în folosul comunității au lucrat la îndepărtarea gheții de pe trotuare, din stațiile de transport în comun și de pe trecerile de pietoni.

Schela de pe blocul aflat în construcție pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă Campus, unde exista pericol de prăbușire a fost pusă în siguranță așa că traficul rutier a revenit la normal iar mijloacele de transport în comun CT BUS și-au reluat traseul obișnuit în zonă.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*