VIDEO Doi bătrâni din Constanța au ajuns la spital după ce apartamentul le-a luat foc

Incendiu apartament

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un incendiu într-un bloc de pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța. Proprietarii, doi bătrâni de 79 și 71 de ani, au fost transportați la spital.

Incendiul a izbucnit de la un aspirator pe care îl folosea bătrânul, în apartamentul său de la etajul șapte dintr-un bloc de pe bulevardul 1 Mai. Aspiratorul cuprins de flăcări îi bloca ieșirea din casă și panicat, bărbatul a spart geamul de la sufragerie. Soția sa era ieșită afară în fața blocului când a văzut fumul dens ieșind din apartament.

La solicitarea prin 112 a vecinilor, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu 10 pompieri, din cadrul Detașamentului Port și un echipaj al Ambulanței.

Bătrânul a fost scos teafăr de către pompieri din apartament și predat cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean. Acesta, împreună cu soția sa au fost transportați cu atac de panică la Spitalul Județean Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*