VIDEO Culmea turismului necivilizat. Au dispărut poneii, au venit caii pe plaja din Mamaia

Plimbări cu cai pe plaja din Mamaia
Plimbări cu cai pe plaja din Mamaia

Distracția de pe litoral îmbracă diferite forme. Dacă până anul trecut Mamaia și alte stațiuni erau pline de indivizi care îndemnau copiii să se urce pe ponei, anul acesta au trecut la nivelul următor: plimbări și poze cu cai pe plajă.

Cine a mers sâmbătă după amiază pe plaja Mamaia în zona LUV a putut să admire două astfel de exemplare. Așa cum era normal, redacția Constanța NEWS a sesizat autoritățile.

“Trimit acum Poliția Locală. 100% nu au autorizație pentru așa ceva”, a declarat primarul interimar Decebal Făgădău pentru Constanța NEWS.

Reprezentanții Apele Române (DADL) spun că ei au o lege care interzice accesul pe nisip cu animale și autovehicule.

“Legea Apelor 19/2006 prevede amenzi de până la 20.000 lei, dar noi nu îi putem legitima. Noi sesizăm Poliția sau Jandarmeria și amenda este aplicată de angajații MAI. Nu e de competența noastră”, a spus Marieta Iorga, purtătorul de cuvânt al DADL.

Plimbări cu cai pe plaja din Mamaia
Plimbări cu cai pe plaja din Mamaia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*