VIDEO Culmea tupeului în Spitalul de Urgență Constanța. Pe culoarele de lângă secția ORL se fumează fără ca paznicii să intervină

Fumători în Spitalul de Urgență Constanța
Fumători în Spitalul de Urgență Constanța

Legea anti-fumat a fost făcută tocmai pentru ca anumite categorii de persoane să fie protejate: copiii, bătrânii sau pacienții cu diferite deficiențe nu trebuie să intre în contact cu fumul de țigară.

Cu toate că legea a intrat în vigoare de câteva luni, angajații și paznicii Spitalului de Urgență Constanța permit aparținătorilor să fumeze. Redacția Constanța NEWS a intrat în posesia unor imagini filmate pe data de 31 mai la ieșirea din secția ORL a unității medicale. Trei persoane fumat nestingherite pe culoar, lângă lifturi, iar o a patra era cu capul scos pe fereatră din același motiv.

Pacientul care a filmat aceste imagini a mers apoi direct la paznicii care asigură protecția unității medicale și a reclamat situația. “Unul dintre aceștia a urcat la etajul 6, a observat că există persoane care fumează dar nu a luat niciun fel de măsuri”, ne-a declarat martorul.

Redacția Constanța NEWS a transmis aceste imagini și conducerii Spitalului de Urgență Constanța. Așteptăm să vedem care va fi reacția lor. Totodată, video a ajuns la ISU Dobrogea, cei îndreptățiți să aplice amenzi usturătoare pentru astfel de abateri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Amenzi pentru fumătorii din Spitalul Județean Constanța. Pompierii constănțeni confirmă neregulile sesizate de Constanța NEWS | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*