VIDEO Concert Bucovina pe scena Doors Club Constanța

Concert Bucovina în Doors Club Constanța
Concert Bucovina în Doors Club Constanța

Doors Club invită constănțenii la un nou concert BUCOVINA. Evenimentul are loc vineri, 28 aprilie.

Bucovina a devenit în ultimii ani una dintre cele mai iubite trupe de rock metal din România. Faptul că ajuns să aibă concerte sold out nu face decât să dovedească acest lucru.

Componența trupei: Florin „Crivăț” Tibu – chitară, vocal; Bogdan Luparu – chitară, vocal; Mishu – tobe; Jorge Augusto Coan – chitară bass.

Bucovina este o trupă ce s-a impus cu detașare pe piața muzicală românească și care a cunoscut un succes extraordinar la Constanța. Cu nenumărate concerte în țară și turnee în străinătate, Bucovina este o trupă de forță care a adunat de-a lungul anilor mii de fani.

In deschidere, aveți prilejul să ascultați Recipe for Hate din Galați.

Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 24 aprilie. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*