VIDEO Candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, și-a lansat campania cu un discurs anti-PSD

Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie
Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie

Campania electorală de la Constanța făcută de PNL debutează cu un discurs lung al lui Vergil Chițac. Contraamirarul în rezervă propus de liberali a fost prezent la Liga Aleșilor care a avut loc sâmbătă după amiaza la Sala Sporturilor din oraș.

Vergil Chițac a venit cu un discurs care critică cei 15 ani de administrație PSD la Constanța. Liberalul a uitat de faptul că o parte din această perioadă Constanța a fost guvernat de USL, iar colegii săi, mai vechi în partid, nu au dat dovadă atunci de mai multă dorință de schimbare în favoarea cetățenilor.

“Vom stopa risipa prin corectitudinea și transparența cheltuirii banului public. Vom susține educația, vom încuraja cultura. […]

Totuși sunt unii care spun că ambițiile noastre sunt prea mari. Lor le răspund că cetățenii liberi ai acestui oraș vor scoate la iveală energii nebănuite care vor transforma Constanța din temelii. Valorile de care depinde misiunea noastră sunt: onestitatea, munca asiduă, curajul, corectitudinea, loialitatea și patriotismul. Sunt lucruri vechi, sunt lucruri adevărate. Ceea ce trebuie să facem este să ne întoarcem la aceste valori, la o nouă eră a responsabilității”, a declarat Vergil Chițac. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*