VIDEO Bărbat din Peștera, omorât la Valu lui Traian. Victima a fost lovită de două mașini după o traversare nepermisă

Accident mortal

Tragedie pe Drumul Național care leagă Constanța de comuna Valu lui Traian. Un bărbat de 69 ani din comuna Peștera și-a pierdut viața după ce a fost lovit de două autoturisme.

Martorii povestesc că bărbatul a coborât dintr-un microbuz în dreptul stațiunii de cercetări de la Valu lui Traian. El intenționa să ajungă la casa fiului său care locuia în zonă. A traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar către Valu lui Traian. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost aruncat pe contrasens.

Poate că șocul nu i-ar fi fost fatal dacă nu ar fi fost lovit de o a doua mașină, o Skoda cu numere de București. Medicii de la serviciul de Ambulanță Constanța chemați la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Manevrele de resuscitare au fost zadarnice.

Băiatul victimei, Dumitru Cozmâncă, a povestit polițiștilor că își aștepta tatăl din timpul zilei și nu știe de ce a întârziat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanța.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele celor doi șoferi – o femeie de 52 ani din Poarta Albă și un bărbat de 31 ani din Timișoara.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*