VIDEO Adevărații țărăniști îl susțin pe Consilierul Independent Tudorel Chesoi

Adevărații țărăniști îl susțin pe Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu
Adevărații țărăniști îl susțin pe Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu

Fostul ministru al Educației Naționale, Virgil Petrescu și președintele Fundației Maniu – Mihalache, prof. Anca Zlătescu și-au declarat sprijinul total pentru candidatul independent Tudorel Chesoi.

“Dăm o recomandare din toată inima domnului Chesoi, care este membru vechi al fundației înființată în 1992. Printre fondatorii ei se numără Corneliu Coposu, Ion Rațiu și alți membri de frunte ai partidului, a cărui doctrină creștin-democrată a împărtășit-o și o împărtășește domnul consilier Chesoi. Din câte știm a avut și are o activitate în beneficiul cetățeanului din acest oraș. Inițiativele pe care le are și pe care le cunoașteți.

Cunosc preocuparea domnului Chesoi privind preocuparea pentru rezolvarea unor probleme ale cetățenilor. Îi doresc succes, sper ca în calitate de independent să își poată continua activitatea și să poată să-și mențină principiile care l-au condus până acum și care sunt creștin-democrate de cea mai adevărată speță”, a declarat Anca Zlătescu.

Fostul ministru al educației, Virgil Petrescu a apreciat faptul că Tudorel Chesoi candidează independent și demonstrează că poate să lucreze pentru cetățeni și nu să facă tot ce-i zice o formațiune politică.

“Mai are un avantaj dacă va fi ales, sper. În discuțiile, de multe ori la limită, între grupuri din partea mai multe partide, el poate să fie o persoană care să coaguleze în jurul unei anumite idei, în jurul unui anumit proiect. Poate să reușească să-și obțină proiectele pe care le susține cu mai mult succes decât dacă ar fi din partea unui partid. Pentru neamurile și cunoștințele mele din Constanța, recomandarea este foarte fermă. Îi rog pe cei care mă cunosc din Constanța, și pentru cei care nu mă cunosc, dar îl cunosc pe domnul Chesoi, să îl voteze, măcar pentru acele lucruri care vor fi în avantajul lor”, a menționat Virgil Petrescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*