VIDEO 3 tone de carne stricată, confiscată de polițiști. Patronul firmei a fost arestat pentru 30 zile

Carnea expirată a fost distrusă de autorități
Carnea expirată a fost distrusă de autorități

Pagini întregi de infracțiuni și 3 tone de carne stricată în depozitele firmei. Sunt acuzațiile care i se aduc unui individ din Constanța care a fost deja arestat pentru 30 zile.

Oamenii legii au fost șocați să vadă cantitatea uriașă de carne care nu a fost distrusă. Clienții magazinului din zona pieței Tomis 3 se tem acum că s-ar putea îmbolnăvi din cauza produselor alterate.

Joi dimineață, polițiștii de la Serviciul Economic și inspectorii sanitari veterinari au mers în control la magazinul asupra căruia aveau suspiciuni. Au găsit acolo o cantitate de 3 tone de carne și preparate din carne cu valabilitatea depășită.

Oamenilor legii le-a luat jumătate de zi să verifice și să cântărească întreaga marfă. Mai grav este că o parte dintre produse erau în galantare, la vânzare sau urmau să fie vândute. Administratorul firmei fusese reținut cu o seara înainte pentru 10 capete de acuzare grave.

Carnea expirată urmează să fie distrusă prin incinerare.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța spun că patronul firmei, Răzvan Dimoftache este cercetat pentru următoarele fapte:

1. Înșelăciune – a emis bilete la ordin în valoare de 14.782 euro care nu au fost onorate de către bancă.

2. complicitate la evaziune fiscală

3. falsificarea unor ștampile ale Autorității Sanitar Veterinare.

4. folosirea instrumentelor false îîn mod repetat între 2007 și 2012

5. evaziune fiscală

6. Înșelăciune – a păcălit mai multe persoane și firme din Constanța și Dâmbovița

7. instigare la evaziune fiscală

8. Conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere anulat.

La toate aceste dosare se adaugă altele legate de fals în declarații, instigare la evaziune fiscală, uz de fals și multe altele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*