Vânători cu arme fără acte, depistați la Cernavodă și Costinești

Armele fără documente legale

Un întreg arsenal a fost confiscat de polițiștii constănțeni la Cernavodă și Costinești. Oamenii legii spun că doi indivizi ar fi introdus în țară și deținut mai multe arme de vânătoare fără acte legale.

Primul caz este cel de la Cernavodă. O persoană de 67 ani este acum cercetată de poliţiştii Serviciului Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase pentru că deținea cinci arme dintre care trei de vânătoare cu alice, una de vânătoare mixtă şi una letală de tip sportiv, 1200 de cartuşe, peste 5kg de pulbere pentru muniţie de vânătoare, 58 de petarde şi aproximativ 300 capse pentru cartuşe de vânătoare.

Vânătorul este acuzat că nu a respectat regimul armelor și munițiilor, regimul materiilor explozive și a efectuat operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Totodată, poliţiştii îl cercetează în stare de libertate pe T.Ș., în vârstă de 48 de ani, din Costinești, care ar fi introdus în ţară şi deţinut fără drept două arme de vânătoare cu glonţ, o armă neletală de tip sportiv şi 140 de cartuşe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*