Val de șoferi beți pe șoselele din județul Constanța

etilotest, test alcool
Testarea șoferului cu etilotestul

Polițiștii constănțeni s-au confruntat în ultimele zile din luna iunie și prima din luna iulie, cu o mulțime de cazuri de șoferi care au ieșit cu mașinile pe drumurile publice. Au existat cazuri și de conducători auto care au crezut că dacă vor călca pedala de accelerație, vor scăpa de poliție și de amendă, dar s-au înșelat.

În dimineața de 30 iunie, la ora 2.41, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Târgușor, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Inițial, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, acesta fiind urmărit de polițiști, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe o distanța de aproximativ 6 km, reușindu-se blocarea vehiculului. Bărbatul în cauză, a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Alți șoferi beți au fost depistați pe 29 iunie – un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a intrat în atenția polițiștilor după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp. Un alt caz a fost constatat în Costinești, unde un localnic în vârstă de 35 de ani  a condus un autoturism pe strada Principală, din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Și prima zi din iulie a continuat în același ritm. În jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Națională din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Peste 20 de minute, un alt caz a fost depistat iar în Costinești. Aici, a fost vorba de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului, din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Un alt tânăr, de 22 de ani din Eforie Nord, a fost depistat băut la volan, în jurul orei 4.00, de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea Tuzla.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*