Un tânăr vitezoman și-a băgat iubita în spital după ce a provocat un accident rutier în stațiunea Mamaia

Mașina scăpată de sub control a ajuns în pomii de pe marginea drumului. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 20 de ani care cel mai probabil a dorit să își impresioneze iubita cu calitățile sale de șofer, a ajuns în cele din urmă, cu mașina, în pomii de pe marginea drumului. În urma accidentului, fata care stătea pe locul dreapta față a fost rănită. 

Accidentul s-a produs vineri noaptea, în jurul orei 23.20, în stațiunea Mamaia. Anchetatorii din cadrul IPJ Constanța au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiune, dinspre Constanța către Năvodari. La intersecția tip sens giratoriu din zona hotel Meridian, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției către stânga sensului de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers.

Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe locul dreapta față.

Pe numele tânărului șofer a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*