Un șofer tânăr a sărit cu mașina de pe carosabil între Rasova și Aliman

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Un tânăr și o minoră de 15 ani au ajuns în noaptea de duminică spre luni la spital, după ce mașina în care se aflau a fost scăpată de sub control și a părăsit partea carosabilă.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că în noaptea de 27 mai,  a.c., ora 23.30, un tânăr, de 21 de ani, a condus un autoturism, pe DJ 223 în afara localității Rasova, către localitatea Aliman. La un moment dat, în dreptul km 75+600m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a pasagerei dreapta față, o tânără, în vârstă de 15 ani. Pe numele șoferului s-a deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*