FOTO VIDEO Un șofer fără permis ce transporta motorină furată a încercat să dea mită pentru a scăpa când a fost prins de polițiștii de frontieră

Inspectorul antifraudă cerea 3000 euro pentru un dosar rezolvat
Un polițist din Valu lui Traian a refuzat 800 de euro mită de la un bărbat prins la volan fără permis de conducere

A vrut să scape de un dosar penal mituind doi polițiști de frontieră. Acum și-a adăugat în palmares un al doilea dosar penal și pentru o infracțiune mai gravă.

În cursul zilei de 26 august, un echipaj al Gărzii de Coastă aflat în patrulare în zona Dunării au depistat într-o lizieră de la marginea localității Rasova, un autoturism Dacia Papuc, carosat, fără numere de înmatriculare. Au fost făcute verificări, iar în portbagaj au fost găsite patru butoaie de tablă, pline cu motorină.

Oamenii legii au demarat cercetările, iar în scurt timp a fost identificat și propietarul mașinii, un localnic. Când a fost găsit i s-a adus la cunoștință că i se va întocmi dosar penal pentru furt și infracțiuni la Codul Rutier – a condus mașina deși avea permisul de conducere suspendat. Individul a insistat să se înțeleagă cumva, să fie bine la toată lumea – el să scape de dosarul penal, polițiștii de frontieră să se aleagă cu ceva bani, și au fixat o întâlnire ulterioară.

Numai că polițiștii de frontieră au sesizat la D.G.A – Serviciul Județean Anticorupție Constanţa și a fost organizat un flagrant. În timpul acestuia, suspectul a fost prins în timp ce oferea 700 de lei drept mită pentru a nu i se întocmi dosar penal.

În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus reținerea pentru 24 de ore a cetățeanului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. Duminică, 27 august a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*