Un șofer fără permis a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina pe raza localității constănțene Petroșani

Șoferul fără permis a decedat. FOTO CTnews.ro

Un grav accident rutier s-a produs joi seară în apropiere de localitatea constănțeană Petroșani. O persoană a decedat, iar o alta a fost rănită ușor după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a produs în seara de 20 decembrie, la ora 20.25 când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Petroșani, a condus un autoturism pe DC 29, pe raza localității Petroșani, unde a pierdut controlul asupra direcției de mers și s a răsturnat în afara carosabilului. Conducătorul auto, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a decedat, iar un pasager pe locul din dreapta față, in vârstă de 35 de ani, din localitatea Petroșani, a fost rănit ușor.

În cauză, polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*