Un șofer de 23 ani a condus beat prin Valu lui Traian și a ajuns cu mașina pe calea ferată

Mașina lovită a suferit daune serioase. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr în stare de ebrietate a comis un accident rutier în Valu lui Traian. Nu s-au înregistrat victime, dar un autoturism are daună totală.

Accidentul s-a produs în jurul orei 2.30, când polițiștii postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați direct cu privire la faptul ca un autoturism s-a răsturnat pe terasamentul de cale ferată din dreptul pieței agroalimentare din localitate.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul neatenției în conducere, șoferul, în vârstă de 23 de ani a intrat in coliziune cu un autoturism parcat, după care a fost proiectat pe terasamentul de cale ferată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*