Un șofer beat și fără permis a fost urmărit de polițiști prin municipiul Constanța

Mașina urmăritului a lovit un stâlp și a ricoșat pe trotuar. FOTO Facebook/Infotrafic

În dimineața de 30 ianuarie, în jurul orei 4.40, polițiști din cadrul Secției 2 au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, însă conducătorul auto nu s-a conformat, încercând să se sustragă verificărilor.

Polițiștii au plecat în urmărirea sa pe strada Dezrobirii, iar la intersecția cu strada Eliberării, înainte de sensul giratoriu, urmăritul a pierdut controlul volanului.  Mașina a intrat într-un stâlp, a ricoșat și a intrat pe lângă acesta pe trotuar. Scăpat teafăr, individul a sărit din mașină și a luat-o la fugă, fiind prins după câteva sute de metri și încătușat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Mașina nu îi aparținea, aceasta fiind înmatriculată pe numele unei cunoștințe de la care ar fi sustras cheile.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*