Un scurtcircuit a provocat un incendiu într-un ansamblu de locuințe sociale din Cernavodă

Focul a fost stins înainte de a se extinde la celelalte locuințe

Pompierii constănțeni au fost solicitați în noapte de 12 spre 13 aprilie să intervină la un incendiu izbucnit în cartierul Columbia din Cernavodă.

Incendiul se manifesta la acoperișul unui ansamblu de locuințe compus din cinci spații pentru locuit. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și 19 pompieri, cărora li s-a alăturat și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Cernavodă. La ajungerea echipajelor, 30 de persoane se autoevacuaseră, fără a fi înregistrate victime. După aproximativ o oră și jumătate focul a fost stins. A ars acoperișul unui imobil pe o suprafață de aproximativ 45 mp și un perete lateral pe 15 mp. Au fost salvate celelalte 4 imobile și bunurile din interior.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă, un scurtcircuit la cabluri electrice defecte sau izolate necorespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*