Un proxenet în vârstă de 19 ani, săltat de mascați din locuința din Constanța unde avea „sediul“

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii constănțeni din cadrul Biroului de Investigații Criminale în cazul săvârșirii unei infracțiuni de proxenetism, a  fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Anchetatorii au stabilit că acesta, în perioada ianuarie – mai 2018, tânărul în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o tânără, în vârstă de 18 ani (minoră la data comiterii faptei), obținând foloase patrimoniale din activitatea ilicită.

Polițiștii constănțeni, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție la o locație din municipiul Constanța, pe care tânărul în cauză o închiriase pentru practicarea prostituției.

Tânărul a fost reținut inițial pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*