Un individ cunoscut în Spania pentru mai multe infracțiuni a provocat un accident în Constanța și apoi a fugit de la locul faptei

Autorul unui accident rutier a fost săltat de către polițiștii constănțeni de la domiciliul sau din Valu lui Traian. Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, fugise la de locul unui accident rutier.

Evenimentul rutier a fost înregistrat în seara de 14 octombrie, în jurul orei 21.30. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre Valu lui Traian către municipiul Constanța.  La sensul giratoriu de la intersecția cu strada Bucegi, nu a păstrat o distanță de siguranță și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din al doilea autoturism. După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție, abandonând autoturismul pe strada Mureșului.

Polițiștii constănțeni l-au depistat pe conducătorul auto la domiciliul său din Valu lui Traian și au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

La data de 15 octombrie, bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, fiind introdus în arestul IPJ Constanța, iar la data de 16 octombrie va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Respectivul bărbat a savărșit mai multe infracțiuni pe teritoriul Spaniei (regimul rutier, furt și tâlhărie).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*