Un hoț din parcarea unui supermarket din Constanța a fost identificat de polițiști, la scurt timp de la comiterea unui furt calificat

Polițiștii au reușit să îl prindă pe suspect. FOTO Cătălin Schipor

O tânără turistă a rămas fără portofelul cu bani și acte în parcarea unui supermarket din Constanța. Spre norocul său, hoțul nu s-a îndepărtat prea mult și a fost prins de către polițiști.

Fapta s-a petrecut în seara de 1 august, în jurul orei 21.15, când victima ieșise din magazin și se afla în parcare și își punea cumpărăturile în portbagajul mașinii. Individul s-a apropiat și i-a sustras portofelul care se afla și el în căruțul de cumpărături și a fugit.

În urma cercetărilor, la scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din județul Bacău, asupra căruia a fost găsit portofelul cu suma de bani reclamată.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu autorul în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*