Un constănțean și-a pierdut portofelul în care se aflau 12 carduri bancare și o listă cu PIN-urile aferente

Portofelul a fost înapoiat proprietarului. FOTO GJM Tomis (arhivă)

Un portofel în care se aflau 467 lei, două cărți de identitate, doisprezece carduri, din care șapte bancare și cinci de cumpărături, a fost recuperat de jandarmi și predat persoanei care l-a pierdut.

Joi după-amiază, echipajul de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța aflat în patrulare în apropiere de City Park Mall, a fost oprit de o persoană care le-a spus că a găsit un portofel la ieșirea din magazin. În interiorul acestuia au fost găsite două cărți de identitate, doisprezece carduri, din care șapte bancare și cinci de cumpărături, suma de 467 lei și o hârtie pe care erau trecute mai multe grupe de numere, respective pin-urile cardurilor….

Împreună cu colegii de la Secția 1 Poliție Constanța, pe baza cărții de identitate, a fost identificată persoana care și-a recuperat portofelul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*