Un cetățean ceh a fost prins în flagrant de către DIICOT cu peste o mie de pastile ecstasy la el

Peste 1.000 de comprimate de ecstasy au fost găsite asupra suspectului. FOTO IGPR

Suspectul a fost surprins în flagrant delict de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța în timp ce încerca să vândă peste 1.000 de comprimate de ecstasy și MDMA.

La data de 13 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanța, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 43 de ani, cetățean ceh, în timp ce intenționa să comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii au descoperit asupra bărbatului 1.012 comprimate de ecstasy și 4 grame de substanță cristalină MDMA. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că bărbatul ar fi achiziționat comprimatele ecstasy din Olanda, cu intenția de a le comercializa în România.

Cel în cauză a fost reținut, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*